pless.pl - medium nr 1 w Pszczynie

Najnowsze

  • 18 listopada 2019
  • 30 listopada 2019
  • wyświetleń: 1995

Restauracja Kapias: sezon na gęsinę 2019

Po raz kolejny Restauracja Kapias uczestniczy w akcji "Czas na gęsinę". W tym okresie w naszej restauracji można skosztować niezwykłych przysmaków z najwyższej jakości gęsiny.

W tym roku z gęsi owsianej białej kołudzkiej będzie można spróbować zakąsek takich jak gotowane w tłuszczu żołądki, wątrobiany pasztet oraz delikatny smalczyk. Propozycja dla zmarzniętych to bursztynowy bulion podawany z lanym ciastem.

Kuchnia przygotuje również długo wyczekiwane przez wielu z naszych Gości pieczone udo, któremu towarzyszyć będzie biała zasmażana kapusta z naszej spiżarni. Fani naszej gęsiny będą mogli spróbować również elementu z piersi, kruche mięso serwowane będzie z zielonymi kluskami i czerwoną kapustą z żurawiną.

W karcie pojawią się także dodatkowe desery na czele z tortem czekoladowo- advocatowym z bezą orzechową.

Sezon na Gęś w Restauracji Kapias trwa od 4 listopada. Rezerwacji dokonać można telefonicznie pod numerem 667777081 lub osobiście w Restauracji Kapias.

Serdecznie zapraszamy - Restauracja Kapias

Więcej informacji: www.kapias.pl

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS,Restauracja KAPIAS


43-230 Goczałkowice-Zdrój
ul. Św. Anny 4

tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja



REKLAMA

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

REKLAMA